Komende vrouwenochtend

Komende vrouwenochtend

Lieve Dames,

Thema: God, wie bent U?

Op vrijdag 13 november hopen we als ‘Hart voor Vrouwen’ weer een vrouwenochtend te organiseren voor alle vrouwen in Almere.

André Meulmeester, voorganger van Christelijke gemeente De Wegwijzer zal ons meenemen in het thema; God, wie bent U? We hebben allemaal wel een idee bij God, maar is dat ook het juiste beeld? Ons beeld kan behoorlijk beïnvloed zijn door onze opvoeding, achtergrond of hetgeen we hebben meegemaakt in ons leven. Toch wil God dat we Hem kennen zoals Hij werkelijk is. Daarvoor moeten we Zijn Woord nauwkeurig onderzoeken, want daarin maakt Hij zich aan ons bekend. Deze ochtend staan we stil bij een aantal belangrijke eigenschappen van God en hopen zo voor het eerst of opnieuw iets meer van God te leren kennen. 

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 kunnen we niet met meer dan 30 vrouwen samenkomen. Het is belangrijk dat je je vooraf registreert. Dat kan door ons tijdig een mail of appje te sturen met je aanmelding.

Mail: info@hartvoorvrouwen-almere.nl

Berichtje naar: Erika Kraster 0636172931

We houden ons aan de RIVM regels, kom met een mondkapje, maar deze kan af zodra je zit. We zien er naar uit en hopen samen met jullie een gezegende ochtend te hebben.

De Vrouwenochtend start om 09.30, koffie/thee staan klaar vanaf 09.15 uur.en we eindigen om 11.15. Daarna is er nog tijd om gezellig even na te praten met elkaar. Er is altijd ruimte voor persoonlijk gebed.

Hartelijke groet, Erika, Jorina en Mariska