Komende vrouwenochtend

Komende vrouwenochtend

Want bij U is de bron van het leven; in Uw licht zien wij het licht. 
(Psalm 36:10)

Lieve Dames,

Het thema voor vrijdag 11 december is: Jij die licht bent! Tessa van den Hardenberg, jongerenwerker in Almere Haven, zal dit onderwerp met ons bespreken.

Durf jij het te geloven? Dat je een licht bent? Bent ja, dus los van hoe je je voelt, los van wat je doet of laat? Of voelt deze tekst als een immens zware opdracht, waardoor je enorm gaat proberen alles perfect te doen om voor iedereen een lichtend licht te zijn? Samen gaan we ontdekken wat de Bijbel hier over zegt en wat dit voor ons leven betekent.

Deze ochtend is onderdeel van “Rond de Tafel” en wordt gratis aangeboden door Hart voor Vrouwen. Bij de uitgang staat een potje voor een vrijwillige bijdrage. Tevens kan er een bijbehorend boekje aangeschaft worden voor 15 EUR.

We houden ons aan de RIVM regels, maar we zullen het zo te organiseren dat we toch op een mooie manier samen kunnen zijn. We zien er naar uit om je weer te kunnen begroeten.

De Vrouwenochtend start om 09.30, koffie/thee staan klaar vanaf 09.15 uur. We eindigen om 11.15 en daarna is er nog tijd om gezellig even na te praten met elkaar. Er is altijd ruimte voor persoonlijk gebed.

Hartelijke groet,

Erika, Jorina, Mariska


Het Missie Centrum, Makassarweg 80, 1335 HZ  Almere – M7 regenboog noord en M2 seizoen zuid