Komende Vrouwenochtend

We wensen jullie een liefdevol 2020 toe!

Geliefd zijn in Christus is het thema voor de vrouwenochtend op 10 januari 2020. Een mooi thema zo aan het begin van 2020. Maar wat houdt het eigenlijk in? Vragen die kunnen opkomen zijn: Wat is geliefd zijn? Voel jij je ook echt altijd geliefd? Wat heeft dat voor invloed op jouw leven? Wat belemmert jou misschien om vanuit die liefde te kunnen leven? Ik ga op deze vragen in en we gaan hierover samen nadenken en doorpraten.  

Ik ben Wijnanda Heslinga, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. En oma van 2 lieve kleindochtertjes. Ik hou van een open en eerlijk gesprek, verbinding met de ander van hart tot hart. Als (creatief) counselor vind ik het mooi mensen meer inzicht te laten krijgen in zichzelf en hun relaties. Ik wil graag leven vanuit Gods liefde en liefde doorgeven. Vooral als het leven tegenzit. Ik wil graag aandacht voor het hele leven met hoogte- en dieptepunten. Dus geen opgelegd positivisme zonder aandacht voor moeite en pijn. Samen zoeken naar wat kracht geeft, wat bemoedigend is en dankbaar zijn voor het goede. Levenskunst is juist ook: goed leven met de donkere kant. Alle kleuren mogen er zijn. 

Meer info over Wijnanda kijk op www.schildertaal.nl (creatieve coaching en counseling)

De ochtend begint om 09.30uur; vanaf 09:15 zal er koffie, thee en wat lekkers klaarstaan. De ochtend eindigt om 11.15u en natuurlijk is er ruimte voor een gesprek en persoonlijk gebed. Iedereen is hartelijk welkom! Neem vooral ook je vriendinnen en andere belangstellenden mee!