Komende vrouwenochtend

Want bij U is de bron van het leven; in Uw licht zien wij het licht.

(Psalm 36:10)

MENS WAAR BEN JE, KOM AAN HET LICHT

Misschien schrik je wel van de titel hierboven en vraag je je af waarom het zo schreeuwerig moet óf spring je tevoorschijn en roep je híer ben ik óf misschien kruip je juist iets verder weg.

Ons jaarthema is “LICHT” en ons subthema voor vrijdag 11 september staat in het teken van de genadige uitnodiging om aan het licht te komen en om je leven te delen met elkaar.

Soms verschuilen we ons achter van alles en nog wat. Dat kan zomaar een eigen geschiedenis hebben, door wat we nu eenmaal van huis uit hebben meegekregen, door ons karakter, de omgeving, enz… Het open en eerlijk mogen zijn is niet altijd even gemakkelijk en misschien ook best even wennen. Je mag ontdekken wat je persoonlijke drempels zijn om aan het licht te komen.

We houden ons aan de RIVM regels, maar we zullen het zo te organiseren dat we toch op een mooie manier samen kunnen zijn. We zien er naar uit om je weer te kunnen begroeten.

De Vrouwenochtend start om 09.30, koffie/thee staan klaar vanaf 09.15 uur. We eindigen om 11.15 en daarna is er nog tijd om gezellig even na te praten met elkaar. Er is altijd ruimte voor persoonlijk gebed.