Komende vrouwenochtend

Geen vrouwenochtend, wel een kaartenactie voor Zorgcentrum Buitenhaeghe

Beste Dames,

Deze tijden zullen ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als roerige tijden die de wereld in zijn greep had. Heel veel complottheorieën doen de ronde en als we niet oppassen beheren die ons dagelijks leven en van het nieuws worden we wat wijzer, maar niet altijd vrolijker. De vraag is waar ligt onze focus op..

Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, zal overnachten in de schaduw van de Almachtige. Ik zeg tegen de Heere: Mijn toevlucht en mijn burcht, mijn God, op Wie ik vertrouw! Psalm 91:1-2 Laten we in deze tijd, nu we niet kunnen samenkomen, in Gods Woord kruipen en leren van bv. Het verschil in vertrouwen op God tussen Elisa en zijn dienaar en kennen jullie de zusjes Machla, Noa, Hogla, Milka en Tirza, die hun vertrouwen op God stelden en wat de uitkomst was? We dagen jullie uit om deze verhalen op te zoeken en te bestuderen. Laten we onze focus op de Heere en Zijn Woord houden!

Gezien de maatregelen van de overheid kunnen wij tot nader orde helaas niet samenkomen. Het zingen voor de senioren in Zorgcentrum Buitenhaeghe zal dan ook niet doorgaan. Als alternatief willen wij op Goede Vrijdag wat kaarten, met een bemoedigende tekst, de bewoners aanbieden. Wij hebben jullie hulp daarbij nodig en verzoeken jullie om 1 of meerdere kaarten voor 6 april naar het adres van Erika Kraster te sturen: Cosmeastraat 14, 1338 XB in Almere.

Alvast onze dank hiervoor!

Stuur gerust bemoedigingen, gedichten, liederen door en wellicht plaatsen we deze op onze website

Lieve groet,

Ellen, Erika, Jorina en Mariska