Vrouwenochtend 8 december 2017

Op vrijdag 8 december is er weer een vrouwenochtend

Onze spreekster is: Marijke van Manen.

Thema: Aanbidding.

Ik ben Marijke van Manen, getrouwd met Bert. We hebben een dochter en schoonzoon en een zoon en schoondochter en twee prachtige kleindochters. Twee dagen per week werk ik als doktersassistente in GC Prisma. Twee dagen ben ik oppas oma en de rest mag ik invullen in ons huis en in de kerk. Ik mag al heel wat jaren in de dienst zingen in een praiseteam. Lofprijs en aanbidding zijn voor mij prachtige manieren om mijn God te eren en te ontmoeten. Daarom hoop ik jullie deze ochtend heerlijk enthousiast te maken!

Aanbidding is een heel bijzondere mogelijkheid om in contact te komen met onze Schepper. Hij heeft ons gemaakt. Hem behoren wij toe. Zoals psalm 100 zegt: “Juich de Heere heel de aarde, dien de Heere met blijdschap en ga Zijn voorhoven in met een lofzang.” Het is een manier van samenzijn met je hemelse Vader. Dat is voor iedereen dus anders.

We gaan deze ochtend het vergrootglas eens op het eerste gebod leggen. “U zult de Heere, uw God, liefhebben met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht.” We krijgen ook inzage hoe de tabernakel een voorbeeld is voor het aanbidden van God . En hoe wij door het volbrachte werk van Jezus, zonder schroom mogen komen bij de Vader.

 

De ochtend start om 09.30, koffie/thee staan klaar vanaf 09.15 uur.

We eindigen om 11.15 en daarna is er nog tijd om gezellig even na te praten met elkaar!

Er is deze ochtend geen kinderoppas aanwezig.

Locatie: het Missie Centrum, Makassarweg 80, 1335 HZ Almere Buiten.

Bus 3: halte Regenboogbuurt Noord (5 min. lopen).

Bus 5: halte Seizoenenbuurt Zuid (5 min. lopen).

We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten!