Women Event 2019

Women Event 2019 ‘WOORDEN HEBBEN KRACHT’

Zaterdag 23 maart 2019


Koop een ticket


Spreeksters: Marianne Grandia en Marije van den Berg

MARIANNE GRANDIA

Woorden zijn voor mij als schrijfster en spreekster een prachtig middel om iets van Gods liefde en genade door te mogen geven. Ik zie er dan ook enorm naar uit om juist met woorden de vrouwen 23 maart aan te moedigen om Gods Woord, dat leven geeft, als enige Waarheid tot zich te nemen, en (nog meer) daar vanuit te gaan leven. Zijn Woord heeft en geeft de meeste kracht! Zie ook haar website:  https://www.mariannegrandia.nl


MARIJE VAN DEN BERG

Ik ben Marije van den Berg. In het dagelijks leven ben ik spreker en schrijfster, wat ik met extreem veel liefde en passie doe. Gods woord onderzoeken en vanuit Zijn rijkdom leven is iets wat mij ontzettend inspireert en verrijkt. Ik vind het een voorrecht deze dag met jóu op te trekken en samen te ontdekken wat God voor ons voorbereid heeft. Tot dan! Kijk ook op haar website: http://marijevdberg.nl


Woorden hebben een geweldige kracht in zich. “Op de tong liggen zowel dood als leven: wie aan een van beide de voorkeur geeft, zal de vruchten daarvan plukken”. (spreuken 18:21 HTB)

Welke woorden wil jij spreken? Hoe kunnen we de negatieve woorden die ons blijven achtervolgen hun kracht ontnemen?

God roept ons op om woorden van leven te spreken. Woorden van bemoediging, liefde en zegen.

De spreeksters Marianne Grandia en Marije van den Berg gaan hier dieper in. Naast onderwijs krijg je ook praktische tools aangereikt. Ontvang deze dag woorden van leven en geef deze weer door aan anderen om je heen.

Een verzorgde dag speciaal voor jou! Inspirerend en enthousiaste sprekers en muziekband o.l.v. Delbert bernabela. Er zijn diverse stands, verzorgde lunch en mogelijkheid tot het volgen van een miniworkshop tegen een kleine vergoeding. Er zal genoeg tijd zijn om elkaar te ontmoeten.

Koop je ticket, print deze uit of neem mee op je mobiel. Ook meerdere tickets kopen kan. Verras je vriendin/buurvrouw/collega met een fantastische dag


Koop een ticket


Aanvang: 10:00 ( 9:30 inloop en 15:00 hapje en drankje)

Plaats: Missie Centrum De Wegwijzer, Makassarweg 80 Almere

Entree: 15,- incl. Koffie/thee/fris/lunch

Contact: event@hartvoorvrouwen-almere.nl  of info@hartvoorvrouwen-almere.nl

Voedselallergie:Goed om voor de zekerheid iets mee te nemen! De lunch wordt extern geregeld en wij kunnen hier helaas geen rekening mee houden.

Kinderopvang: Info volgt binnenkort


Stands

Boekwinkel De Wegwijzer


Lunch wordt verzorgd door


Mini workshops

Workshop kletspot maken

Samen gaan we leuke ‘kletspotten’ maken. We zoeken mooie inspirerende teksten uit Gods Woord en leuke ideetjes, die ons kunnen bemoedigen en om anderen aan te moedigen.

Wij hebben de materialen, je kan direct aan de slag!

Aanmelden voor de workshop kan op de dag zelf bij aankomst.

Kosten € 2,50


Handlettering

Wil je leren handletteren tijdens een leuke creatieve workshop? Handlettering is tegenwoordig super populair en steeds meer mensen willen leren om met creatief schrijven een gave tekening te maken. Een workshop handlettering is dan ook de ideale manier om te beginnen met creatief schrijven. Je hoeft nog helemaal geen ervaring te hebben om de toffe workshop te volgen en je kunt lekker aan de slag met de tips en trucs die je tijdens de workshop ontvangt!

De workshop

Tijdens de workshop handlettering ga je aan de gang met je eigen (favoriete) qoute! Ten eerste wordt er uitgelegd waar je op moet letten als je wilt handletteren en krijg je handige tips en trucs. Ook zijn er voorbeelden en is er voldoende inspiratie aanwezig. We zullen eerst even kort oefenen en een proefschets maken.

Als je zelf material hebt om te handletteren, neem het evt mee.

Aanmelden voor de workshop kan op de dag zelf bij aankomst.

Kosten € 2,50


Communiceren met je kids

Ouders communiceren met hun kinderen. Soms blijkt de communicatie niet effectief te zijn geweest en ervaren we negativiteit. Je kind reageert boos of ongehoorzaam, verdrietig of bang. Stel dat je als opvoeder andere woorden had gebruikt, dan had je kind misschien positief gereageerd en jij je doel bereikt. Laten we kijken naar hoe God, de Vader in de hemel met ons, als Zijn kinderen communiceert. En wat wij daarvan kunnen leren voor de comminicatie met onze kids. Er staan in de Bijbel veel teksten over communicatie. In Efeze 4:29 staat bijvoorbeeld dat we onze negatieve (vuile) woorden moeten vervangen met goede en opbouwende woorden. Hoe doe je dat in de weerbarstigheid van de opvoeding? Kan je bepaalde communicatieve vaardigheden leren?

Ben je benieuwd, kom dan luisteren en praten tijdens de miniworkshop op het Women Event. Tot ziens!

Aanmelden voor de workshop kan op de dag zelf bij aankomst.

Kosten € 2,50


Wol en Koffie

We willen je graag uitnodigen om ook één of meerdere kleine vierkantjes te komen haken voor Missie Gura in Roemenië. We maken van al deze lapjes de leukste dekens die we dan door laten sturen. Een uurtje haken in de ruimte bovenaan de trap.

De haaknaald en bolletje mag je meenemen naar huis en wij houden het gemaakte lapje en haken hem meteen in de deken 🙂

Komt je meedoen?

Aanmelden voor de workshop kan op de dag zelf bij aankomst.

Kosten € 2,50

En jij bent altijd welkom om mee te haken op de “wol&koffie” ochtenden, iedere woensdagmorgen vanaf 10:00 uur in het Missiecentrum “De Wegwijzer”. Welkom!