Women Event 2020


Koop een ticket

We hebben een aanbod van 11 verschillende workshops. Koop een ticket en geef aan welke workshop je wilt volgen.


overhoop


Je leven overhoop… wie herkent dat niet? Hoop doet leven, zeggen ze, maar hoe vind je dan weer hoop? Ook als je hoopvol en optimistisch in het leven staat, is er veel te leren over hoop! Op deze dag speciaal voor vrouwen zal spreekster Ellis Hoefnagel ons meenemen in het verhaal van Esther uit de Bijbel.

Daarnaast is er volop tijd om te genieten van diverse workshops, gezellige stands, een heerlijke lunch én ontmoeting met elkaar!

Wij hopen jou te ontmoeten! Kom alleen of samen met een vriendin, buurvrouw, zus, moeder – en geef je snel op!

Koop je ticket, print deze uit of neem mee op je mobiel. Ook meerdere tickets kopen kan. Verras je vriendin/buurvrouw/collega met een fantastische dag


Aanvang: 10:00 ( 9:30 inloop en 15:00 naborrelen)

Plaats: Missie Centrum De Wegwijzer, Makassarweg 80 Almere

Entree: € 17,50 Early Bird en € 20,00 aan de deur incl. Koffie/thee/fris/lunch

Contact: info@hartvoorvrouwen-almere.nl

Voedselallergie: Goed om voor de zekerheid iets mee te nemen! De lunch wordt extern geregeld en wij kunnen hier helaas geen rekening mee houden.

Ik blijf uitzien naar de Heer, ik blijf hopen op de God die mij redding zal brengen, Hij zal mij horen, mijn God (Bijbel, Micha 7:7 NBV)


ELLIS HOEFNAGEL – SPREEKSTER:

Naast het moeder en oma zijn, ben ik zangleidster en kringleidster. Samen met mijn man zijn we oudsten echtpaar in de Vrije Baptisten Gemeente in Emmeloord.

De Bijbel begrijpelijk en toepasbaar aan mensen uitleggen vind ik geweldig. 

Mijn passie is om dat prachtige Godsverhaal dichter bij de toehoorders te brengen en hen daardoor dichter bij de Here Jezus.


Stands
Koop een ticket

We hebben een aanbod van 11 verschillende workshops. Koop een ticket en geef aan welke workshop je wilt volgen.


Workshops


Woondroom

Ryan de Kom van Whitehouse Decorations

Ontdek hoe je in 4 simpele stappen van je woonhuis je woondroom maakt.

Aantal personen: 30


Brandveiligheid (wordt gecombineerd met de workshop Kinderen en ongelukjes)

Riekelt de Boer

Wat doe je als je huis in brand staat? Ken je het verschil tussen vuur en brand? Wat heb je nodig om vuur en brand te krijgen? Hoe kun je dit voorkomen en heb je een vluchtplan?

Aantal personen: 25


Kinderen & ongelukjes (wordt gecombineerd met de workshop Brandveiligheid )

Christien Slotboom

Theorie en interactieve discussie over hoe te handelen bij ongelukjes die bij kinderen vaak voorkomen. Wondjes, verslikken, vreemde dingen in oor of neus, brandwonden, vergiftiging, etc.

Aantal personen: 25


Aanbidding door middel van muziek en zang

Ellis Hoefnagel – spreekster

Aanbidding met muziek en zang zoals we dat heden ten dage kennen in onze diensten is terug te voeren naar David, de man naar Gods hart. Zijn hart lag bij God eren en gehoorzamen. Door het terugbrengen van de ark Gods bracht hij Gods aanwezigheid terug onder het volk.

Limiet aantal: 25 personen


Voedsel als medicijn

Nina Bernabela

Kruiden zitten boordevol met krachtige gezonde ingredienten, die veel gezondheidsvoordelen opleveren. In de Bijbel werden kruiden en essentiele oliën gebruikt als geneesmiddel.

Limiet aantal: 20 personen


Samen op weg… een bemoedigingswandeling

Sabrine Klein

Samen denken we, al wandelend en genietend van Gods schepping, na over hoe de hoop die wij hebben in ons leven, ons kan bemoedigen. Welke rol speelt God daarbij? We ontdekken het samen!

Limiet aantal: 20 personen


Kleur en style advies

Jessica Vreugdenhil

In deze workshop wil ik laten ervaren dat jij een mooi, uniek geschapen mens bent en dat de kleur van je huid, ogen en haar van nature met elkaar in harmonie zijn. Door bepaalde kleuren in kleding en make-up te gebruiken, accentueer je je natuurlijke schoonheid. En die is goed zoals die is!

Limiet aantal: 20 personen


Hebreeuws voor beginners

Wim van de Kar

Altijd al afgevraagd hoe je toegang krijgt tot die misschien wel heel moeilijk te begrijpen bijbelse taal? Niet als je het doet aan de hand van het letterverhaal. Elke bouwsteen van het alfabet heeft een betekenis en is een getal.

Limiet aantal: 20 personen


Schilderen en of schrijven vanuit je gevoel.

Maya Sommandas

Schrijf een gedicht of tekst of schilder n.a.v. een bijbeltekst of thema. Wat inspireert jou? “Niks is fout. God houdt van jou, jij bent zijn geliefde dochter.”

Limiet aantal: 15 personen


Cupcakes van stof

Anneke Bulten

Cupcakes, wie kent ze niet….hmm lekker! Maar dit keer zijn het sfeermakers, helemaal gemaakt van stof. Ben je een beetje handig met naald en draad? Dan kun je daarna heel lang genieten van je cupcake(s). Ook als kadootje te geven, succes verzekerd!

Limiet aantal: 10 personen


Inspiring empowering changing

Move you mountain

Workshop: Inspiring empowering changing

In de workshop gaan we een kleine reis maken. Aan de hand van kaarten op ontdekkingsreis wat jou inspireert, bemoedigt en ook waar je graag verandering zou willen zien. De workshop verdeeld over 3 verschillende tafels zal begeleid  worden door ervaren coaches/trainers.

Limiet aantal: 25 personen


Macramé veren maken

Mathilene Goedhart

Kom samen op ontdekkingsreis en ontdek wat we allemaal kunnen versieren met zelfgemaakte macramé-veren; je tas, jezelf of een knop van een saaie kast.

Limiet aantal: 15 personen


Uitnodiging Women Event 2020 Download